O nas

Briljantina je klub, ki združuje plesalce akrobatskega rock'n'rolla in vse ljubitelje ostalih swing plesov. Naša osnovna dejavnost je tekmovalni rock'n'roll, popularnost tega plesa pa želimo širiti tudi med otroci in mladino, zato pripravljamo otroške plesne tečaje Mini Briljantina  Načrtujemo, da bomo v slovenski prostor vnesli novosti na področju swing plesov in vse generacije plesalcev navdušili nad Boogie Woogijem ali Lindy Hopom.

Briljantina obstaja od leta 2003, ustanovili pa smo jo plesalci in trenerji rock'n'rolla, ki smo prej plesali v Boleru. Čas hitro teče in naša prva ekipa Briljantinčkov je že zaključila svojo aktivno športno pot. Kdo in kako uspešno je plesal z nami si lahko pogledate v naši zgodovini ...

Briljantino vodi Mirjam Kerpan Izak, ki je predsednica kluba in strokovni vodja vseh dejavnosti. Skrbi za organizacijo, promocijo in nudi strokovno pomoč mlademu pedagoškemu kadru. V plesu je aktivna že 30 let, je višja predavateljica s področja družabnega plesa, trenerka rock'n'rolla, mednarodna sodnica in funkcionarka v svetovni RR zvezi WRRC.

Našo trenersko ekipo sestavljajo  Anja Skube, Gregor Toplak, Matjaž Izak, Tomaž Izak in Boštjan Marinko. Vsi skupaj odlično skribijo za nše plesalce, kar dokazujejo tudi izvrstni nastopi in rezultati.

V zadnjih sezonah se je dejavnost kluba znova razširila in veliko zaslug gre "podpornim" članom društva - staršem naših plesalcev.  Trudimo se, da delamo skupaj, treniramo, tekmujemo in se družimo.


Naši kontakti:
Plesni klub Briljantina
Vodnikovo naselje 23
1000 Ljubljana
DŠ:83636382, nismo davčni zavezanci
Predsednica Mirjam Kerpan Izak: 041 733 743
Podpredsednik Matjaž Izak: 051 687 670
Kontaktna oseba za treninge in nove plesalce Anja Skube:
E-mail: miriam.izak@t-2.net

 

12.11.2010. 22:48