Briljantinine priprave

Pomemben del treniranja akrobatskega Rock'n'Rolla so tudi t.i. priprave. Namenjene so predvsem fizični pripravi plesalcev pred začetkom nove plesne sezone.

Briljantinine priprave potekajo dvakrat na leto, avgusta (pred začetkom plesne sezone) in konec januarja, ko se ponavadi pripravljamo na nastop na "našo" tekmo Memorial Primoža Bizilja.

Priprave so predvsem namenjene kondicijski pripravi, učenju novih stvari in pa spoznavanju ter druženju, saj so plesalci med seboj tudi zelo dobri prijatelji.

Po napornem dnevu sledi tekmovanje v tem, kdo ima najbolj pospravljeno sobo (ponavadi zmagajo fantje smile), igranje pantomime in pa za nas, trenerje, nadvse zabaven večer "Briljantina ima talent", kjer plesalci in plesalke pokažejo kako veliko domišljije imajo, saj nas vedno presenetijo, šokirajo in navdušijo s svojo domišljijo in iznajdljivostjo.

Trudimo se, da čim večkrat zamenjamo kraj priprav, saj je tako za vse nas veliko bolj zanimivo. Do sedaj smo obiskali Roglo, Otočec, Kranjsko goro ter se pogumno kopali v mrzli Kolpi.

07.03.2011. 23:26